Infraröd bastu - en känsla!

Vad är grejen? Hur känns det? Många gånger efterfrågas en beskrivning. För att försöka komma underfund med vad den där konstiga bastun egentligen innebär. Men det är så svårt att sätta ord på något som känns så annorlunda. Nej, det är inte som en vanlig bastu. Nix, inte heller likt en ångbastu. Nu är jag månne duktigt partisk i detta fall, men jag föredrar en ir-bastu framför alla andra alternativ. Det är något med känslan. Den där känslan av att stressen rinner av dig. Varje svettdroppe är en droppe mindre stress. Att sakta andas igenom 45 minuter i det svettiga himmelriket har blivit en rutin jag vägrar leva utan. Jag struntar i om det är sommar eller vinter. Jag struntar i om det är morgon eller kväll. Jag ska basta. Därmed basta!

Nu är du säkert inte klokare angående känslan. Jag kan säga att det är en förbaskat bra känsla. Resten tror jag du måste ta reda på själv.

IR Bastu

Har du en mindre bra dag?

Många gånger känner jag att en mindre bra dag är på ingång. Då slår jag mig ner i den infraröda bastun. Några djupa andetag. Ett par hinkar svett. Sedan kan det vända. Som på en gammal klassisk femöring. Det är som att nattens usla sömn är bortblåst. Nyfunnen energi, ett inre lugn och en större möjlighet att tackla dagens eventuella motvindar.

Jag bastar oftast själv. En del av min morgonrutin. Men ett djuplodande samtal om livet med någon du håller kär. Det är en minst lika bra plan. Den planen bör alla införskaffa! Krävs varken karta eller kompass. Allt som krävs är du. Och det är gott nog.

Svett, kärlek och Solabacke.

Fler artiklar

Samarbetspartners5 av 5 toasters

Grymt solarie, ägarna är två riktigt sköna lirare. Grym atmosfär och galet bra solarium.
De NuitHetast i stan?

Alltid fräscht, superbra rör i solarierna, bästa bemötandet av dom som driver stället.
Tessan BerlinSkönt med bemannat

Absolut bästa stället att sola på i Uppsala. Bra rör, får snabbt tid och kanontrevliga grabbar som har stället!
Anneli DimanderGrym infraröd bastu

Vem vill inte gå dit solen alltid skiner?
Grym infraröd bastu.

Julia Eriksson

Kom igen nu Britt-Marie!

Boka minisemester

Välkommen på drop-in. Du kan även ringa och boka på +46 18-14 70 73

Alltid 25% på 10-kort!

018-14 70 73